Z GPA U19 přivážíme zlatou medaili

Do Hradce Králové se 24. -25. 9. 2022 sjela špička juniorů na GPA bojovat o medaile. Naším jediným zástupcem byla Barča Johnová, která dokázala na svém posledním juniorském turnaji typu GP vybojovat zlatou medaili.

Barča započala svojí jízdu turnajem nejprve v mixu, kde hrála po boku Jonáše Hurtíka (SK Hamr Praha). V prvním kole si hladce poradili se soupeřem, ale v kole druhém se jim již nepodařilo projít přes pozdější vítěze této disciplíny, kde prohráli až v koncovce třetího setu 19:21.

V deblu nastoupila Barča s domácí Terezkou Šolarovou (TJ Montas Hradec Králové) do turnaje jako nasazená dvojka. Holky prošly v prvním kole přes Prosecké duo a v boji o semifinále s přehledem porazily pár Natálie Stará- Bára Helešicová. V nedělním semifinále vyhrály nad vítězky GPA U17 z minulého týdne, Lucií Paterovou- Nelou Fliglovou, poměrem 25:23, 21:6. V zápasu o nejcennější kov naše holky vyzval pár Terka Ciróková- Petra Benišová. Barča s Terkou však moravské hráčky přehrály ve dvou setech a z Hradce si odvezly zlatou medaili a tašku pečiva k tomu.

Děkujeme za řádnou reprezentaci oddílu!

Kompletní výsledky najdete pod tímto turnajem:

https://www.tournamentsoftware.com/tournament/577062B4-4115-4CDE-8209-DAB586A5DA11/matches